Çevrimiçi Sosyal Kaygı ile Başa Çıkma Psiko-Eğitim Programı

•  22 Aralık 2020 Salı

ÖNEMLİ NOT: Tokat Gaziosmanşapa Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açıktır.

Sevgili Öğrenciler,

Çevrimiçi Sosyal Kaygı ile Başa Çıkma Psiko-Eğitim Grubu'nun temel amacı, öğrencilerimizin sosyal kaygı yaşadığı durumlarda kaygı ile baş etmelerine yönelik bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinde destek sunabilmektir.

1. Çevrimiçi Akademik Başarı Psiko-Eğitim grubu nedir?

10 kişi ile 8 hafta boyunca haftada bir kere 90 dakika bir araya gelip profesyonel bir lider eşliğinde (alanında uzman bir psikolojik danışman) belirlenen grup amacı doğrultusunda gerçekleştirilen grup rehberliğidir. Bilgi alışverişinin yoğun olduğu, öğrencilerin sürece aktif katıldıkları profesyonel bir grup yaşantısıdır.

2. Kimler başvurabilir?

Grup yalnızca Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencilerine açıktır.

3. Nerede ve ne zaman düzenlenecektir?

Çevrimiçi Psiko-Eğitim Grubu Aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda, Zoom aracılığıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

4. Grup ne kadar süre ile devam edecektir?

Grup, her biri 90 dakika süren 8 haftalık oturumlardan oluşmaktadır.

5. Gruba katılım zorunlu mudur?

Evet zorunludur. Eğitimde bir bütünlük içerisinde ve oturumlar birbiri ile bağlantılıdır.

6.Gruba Dahil edildiğimi nerden anlayacağım?

Gruba dahil edilen öğrenciler ile başvuru formunda yer alan mail adresi ile iletişime geçilecektir.

7.Başvurumu nasıl yapacağım?

Psikoeğitim programına başvuru yapmak için tıklayınız.

Taşlıçiftlik Kampüsü BAP binası 3. Kat (Anaokulu yanı). Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.