TOGÜ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ

Manşetler

TOGÜ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ

•  18 Eylül 2020 Cuma

Üniversitemize yeni katılan öğrencilerimiz TOGÜ ailesine hoş geldiniz. Sizlerin sağlığı bizim için her şeyden önde gelmektedir. Hem kendi hem de sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmamak için covid19 sürecinde Maske-Mesafe-Temizlik kuralını aklınızdan çıkarmayınız. Bu süreçte Sağlık Bakanlığının uyarılarını dikkate alınız.

Üniversiteye başlayacağınız için heyecanlandığınızı fakat kampüse gelemediğiniz için ne?/ ne zaman? /nerde? /nasıl olacak? gibi soruları aklınızdan geçirdiğinizi biliyoruz.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) olarak hem merkezimizi tanıtmak hem de aklınızdaki soruları cevaplamak istiyoruz.

En kısa sürede yüz yüze görüşmek dileğiyle..

Üniversiteye uyumu kolaylaştıracak broşür için tıklayınız.

Taşlıçiftlik Kampüsü BAP binası 3. Kat (Anaokulu yanı). Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.