Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi

•  6 Ocak 2020 Pazartesi

Merkezimizin amacı, üniversite öğrencilerinin kendilerini tanımaları, sağlıklı kararlar verebilmeleri, problem çözme ve iletişim becerileri kazanmaları, üniversite yaşamına uyum sağlamaları, iyi oluş düzeylerini artırmaları ve kişisel, sosyal, duygusal, bilişsel ve kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri sunmaktır.

Birimimizde verilen hizmetler; üniversitemize kayıtlı öğrenciler, üniversite personeli ve Tokat halkına yöneliktir.

Merkezimizde yürütülen faaliyetler;

Bireyle Psikolojik Danışma

Grupla Psikolojik Danışma

Psiko-Eğitim Faaliyetleri

Kişisel Gelişim Seminerleri

Bireyle psikolojik danışma için randevu alınması gerekmektedir ve görüşmeler yaklaşık 45 dk sürmektedir. Görüşmelerin zamanına ve sıklığına danışan ile birlikte karar verilmektedir.

Radenvupdrmer@gop.edu.tr adresinden, 0356 252 16 32;  0356 252 1616 (dahili 1473)  nolu telefonlardan veya mobil randevu sisteminden randevu alabilirsiniz.

Mobil Randevu sisteminden randevu almak için tıklayınız.

Taşlıçiftlik Kampüsü BAP binası 3. Kat (Anaokulu yanı). Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.